Collection

Jan Eringa Leeuwarden en Sneek

Het begon zo’n achttien jaar geleden met een idee: zou het niet leuk zijn om onze klanten uit te nodigen voor een feest? Veel vrienden en bekenden stijlvol gekleed in een feestelijke omgeving. Dat was de inspiratiebron. Dit idee groeide uit tot het ‘Kleedgala Jan Eringa & Friends’. Om de drie jaar organiseren we dit spetterende feest in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden.

Dit jaar vindt op zaterdag 17 november al weer de zesde editie plaats. We hebben een aantal grote namen kunnen strikken, waaronder saxofonist Hans Dulfer, Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland, upcoming star Kris Berry en DJ Dennis van der Geest. De hele Stadsschouwburg De Harmonie wordt één groot podium. Samen met het grootste begeleidingsorkest van Noord-Nederland DEBASIC Pop en Jazz Orkest/Frysk Jeugdorkest onder de bezielende leiding van dirigent Theo Brouwer wordt dit een spektakel wat z’n weerga niet kent. Daarnaast is de grote foyer dé plek om onder het genot van een hapje en een drankje mensen te ontmoeten.

Het nieuwe colbert: no rules

De nieuwe regels in de mode zijn eigenlijk heel simpel: er zijn geen regels. Voorheen kocht een man een pak, een combinatie en vrijetijdskleding. Nu mixt en matcht hij alles door elkaar. Je neemt bijvoorbeeld het colbert van je maatpak en combineert dat met een stoere jeans. Eigenlijk kan alles en is niets te gek.

Een van de mode-items die zich dit najaar het meest rebels presenteert, is het colbert. Stond het colbert eerder voor ‘gekleed’ en oncomfortabel; het nieuwe colbert gooit alle regels overboord. Het nieuwe colbert is hip, soepel en uiterst comfortabel. De stof is voorzien van wat stretch, en de voering en schoudervullingen worden weggelaten. Hierdoor draagt het colbert als een comfortabel vest. Probeer het nieuwe colbert en u wilt ‘m nooit meer uitdoen!

Lees meer in onze nieuwste magazine